shutterstock_2056414424

O nama

Iskustvo koje godinama stvara pobjednike

Leko & Partneri je odvjetničko društvo koje već više od 30 godina pruža pravne usluge savjetovanja i zastupanja iz različitih pravnih područja u gotovo svim poslovnim sektorima, domaćim javnim i privatnim tvrtkama, multinacionalnim korporacijama, bankama i ostalim financijskim institucijama, bolnicama, osiguravajućim društvima, građevinskim i energetskim tvrtkama te nebrojenim fizičkim osobama.

Tim na koji se uvijek možete osloniti

Miroslav Leko pokrenuo je odvjetničko društvo još 1990. godine, nakon čega je okupio ekipu vrhunskih pravnih stručnjaka koji danas čini odvjetničko društvo s više od 30 predanih profesionalaca. Bogato iskustvo uz individualni pristup svakom pojedinom klijentu čini nas timom na koji se uvijek možete osloniti.

Pravna ekspertiza kakvu želite

Pružamo usluge i ekspertize iz svih područja prava, no posebno smo prepoznati u području trgovačkog i građanskog prava.

Služimo se bogatim iskustvom iz brojnih riješenih slučajeva, ali nikada gotovim obrascima. Za nas je svaki slučaj jedinstven. Pozornost koju usmjeravamo na svakog klijenta i na svaki pojedini slučaj, ključ su našeg uspjeha i kvalitete.

Vi planirajte, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo

Uska specijaliziranost naših odvjetnika jamac je vrhunske kvalitete pravne usluge koju pružamo. Koristimo se najnovijim tehnološkim mogućnostima i postavljamo najviše standarde struke u zaštiti prava i ostvarenju interesa naših klijenata. Zato, vi nastavite planirati, a mi ćemo pomoći da vam se planovi i ostvare. Jer vaš posao je i naš posao.